بارگذاری محتوای آموزشی: از کاربردی ترین ویژگی های LMS نیز آپلود، مديريت و توزيع محتواي آموزشي میباشد که این محتواها میتواند هرگونه فایل و ویدئویی باشد و همچنین امکان بارگزاری اسلاید و آزمون های متعدد وجود دارد.
ارزیابی آموزشی : یک LMS مناسب، باید یک محیط مناسب جهت ارزیابی فراگیران توسط اساتید باشد. ارزیابی با استفاده از یک سری اطلاعات ورودی مانند نمره و یک سری گزارشات و فیلتر های خروجی انجام می شود. (اعمال پردازش های متنوع و پیشرفته روی داده های ورودی)
امکان گزارش گیری پيشرفت: سامانه مدیریت یادگیری مدیار این امکان را برای شما ایجاد میکند که بتوانید از پيشرفت و عملکرد دانشآموزان طی سال تحصیلی گزارش گیری کنید به عنوان مثال میتوانید نمرات را در آزمون های مختلف ثبت کنید.
تعامل و ارتباط: ال ام اس ها در واقع سیستمی جهت تعامل دانشآموزان و مدرسان میباشد ،به عنوان نمونه انجمنهاي بحث، چتهاي شخصی و گروهی و...،
شخصی سازی کردن ال ام اس و انعطافپذيري: به این معنا که ال ام اس ها قابلیت شخصی سازی شدن را بر اساس نیاز کاربر دارند که میتوان امکانات پیشنهادی موسسات آموزشی را به ال ام اس افزود که پاسخ گوی نیاز های سازمان های آموزشی باشد سفارشيسازي دارند تا با نيازهاي خاص يک سازمان يا مؤسسه آموزشي هماهنگ شوند.
سهولت دسترسی به فضای آموزشی از طریق موبایل: اغلب ال ام اس ها امکان دسترسی به بستر آموزشی را از راه دور و به کمک موبایل دارا میباشد که شما میتواند از هر جایی در این کلاس ها شرکت کنید.
چند نوع LMS وجود دارد؟
با در نظر داشتن این موضوع که توضیحات مورد نیاز را در خصوص ال ام اس بیان کردیم ، حال بایستی به این پرسش پاسخ دهیم که با انتخاب ال ام اس چه گزینه هایی را پیش رو خواهیم داشت ،به این معنا که ال ام اس ها دارای انواع متنوع و متعددی میباشند که مکیتوان با توجه به نیازهای مورد نیاز و ویژگی های موجود در ال ام اس ،یکی را انتخاب نمود در صورتی که تمامی ال ام اس ها یک هدف مشخصی را دارند که با این وجود نیز ویژگی های مختلفی را دارا میباشند.برخی از ال ام اس ها عبارتند از موارد زیر:
SaaS VS دارای لایسنس
مبتنی برابر VS داخل سازمانی
ال ام اس هایی که شامل ابزارهای نویسندگی داخلی VS CMS از پیش نوشته شده میباشند
سازمانی VS فردی
رایگان VS تجاری
تفاوت انواع LMS ها
با توجه به این موضوع که گفتیم ال ام اس ها هدفهای مشترکی را دارا میباشند اما تفاوتهایی را نیز با یکدیگر دارند که در اینجا تصمیم داریم راجع به تفاوت های ال ام اس ها برای شما صحبت نماییم.
اهداف یادگیری که نخستین تفاوت در بین ال ام اس ها هدف یادگیری است که به عنوان مثال در دانشگاه ها منظور آموزش تربیت دانشجویانی میباشد که درحوزه علمی موضوعاتی را یاد میگیرند و به طور کامل روی آن موضوع مسلط میشوند. در صورتی که در حوزه آموزشی شرکت ها که همان شرکتهای ارائه دهنده سامانه آموزشی میباشند، هدف یادگیری کامل و جامع و اجرای مطلوب کارهای عملی میباشد.
جدول زمانی دوره در این مورد بایستی بگوییم که جهت یادگیری دوره های اجباری ،مدت زمان یادگیری گمتر است ، پس بنابراین شرکت ها ،ال ام اس هایی را که ارائه میدهند بایستی ویژگی انعطاف پذیر بودن را دارا باشد که این امکان را داشته باشد با تمام بازه های زمانی و نیازهای تجاری تغییر نماید.
گواهینامه ها در مقابل نمرات با استفاده کردن از سامانه مدیریت آموزش مدیار ،سیستم بعد از یادگیری به شما یک گواهینامه ارائه می نماید ،در صورتی که در سیستم آموزشی دانشگاه کلیه اطلاعات دانشجویان به شکل نموداری نیز ثبت میگردد که بتوانند افت و پیشرفت تحصیلی دانشجو را مورد ارزیابی قرار دهد.